Kerti szerszámok 1x1

Kerti szerszámok 1x1

GARDENA alapfelszereltség

A kertészkedés öröme és a nagyszerű eredmények végső soron a megfelelő kerti szerszámon múlnak. Az ásóknak, lapátoknak és egyéb eszközöknek egyrészt jó minőségűnek kell lenniük, másrészt meg kell felelniük a személyes igényeknek. Ezért összeállítottunk egy hasznos áttekintést a legfontosabb kerti szerszámokról és azok minőségi kritériumairól.

Ami a kiváló minőségű kerti szerszámokat kiemeli

Kiváló anyagminőség, robusztus kidolgozás és kényelmes kezelés – ez a kiváló minőségű kerti szerszámok három alappillére. Az ezeknek a kritériumoknak megfelelő eszközök tiszta, ergonomikus munkát tesznek lehetővé, és kiváló munkavégzést biztosítanak.

Ezek a kerti szerszámok nem hiányozhatnak egyetlen szerszámoskamrából sem:

 • ásóvilla

Az ásóvilla nélkülözhetetlen eszköz a talaj megmunkálásához. Az ásóval ellentétben védi a talajt és a benne élő állatokat, növényeket. Emiatt különösen alkalmas beültetett területek feldolgozására is. Az edzett acélból készült masszív D-fogantyú és villák hátbarát munkavégzést, optimális erőátvitelt és kiváló munkavégzést biztosítanak.

 • ültető lapát

Az ültető lapát nélkülözhetetlen az ültetéshez, átültetéshez és újratelepítéshez, valamint a különféle lapátolási munkákhoz. A robusztus acélból készült mély fejek és az ergonómikusan kialakított fogantyúk kényelmes és gyors munkát tesznek lehetővé ágyásokban, magaságyásokban és balkonládákban.

 • kapa

A talajt kapával fellazítják, hogy újra áteresztővé váljon, és növényei egészségesek és erősek legyenek. A kapa az ásóvilla kiegészítéseként is hasznos eszköz a különösen sűrű vagy gyökeres talajban. A kis kultivátoroknak és a kis kapáknak is kéznél kell lenniük, hogy a talajt a gyökereket védve lazítsák meg.

 • gereblye és seprű

Függetlenül attól, hogy levelek, apró ágak és növényi dugványok eltávolításáról vagy a talaj fellazításáról van szó, a gereblye és a seprű is minden kertész alapfelszereléséhez tartozik.

 • gyomláló

A gyomkiszedő segítségével még a makacs mély gyökereket (például pitypang) is eltávolíthatja, és gyommentesen tarthatja kertjét és ágyásait. A lágyan párnázott, ergonomikus kialakítású fogantyú és az edzett acélból készült fej kellemessé teszik a gyomlálóval való munkát.

 • olló

Az olló nélkülözhetetlen segítség a kertben. Legyen szó betakarításról, elhalt növényi részek eltávolításáról vagy metszésről, a megfelelő ollóval számos munka pillanatok alatt elvégezhető , és növényei továbbra is egészségesek és erősek maradhatnak.

Az említett kerti szerszámokon kívül nem hiányozhatnak olyan hasznos kiegészítők sem, mint a vödrök, öntözőkannák és a robusztus kesztyűk .

A GARDENA minden kerti munkához a megfelelő szerszámot kínálja

Az ültető lapáttól a gereblyén át egészen az ollókig a GARDENA termékcsalád kiváló minőségű kerti szerszámok széles választékát nyújtja, amelyek a bizonyítottan kiváló GARDENA minőségükkel, kényelmes kezelésükkel és hosszú élettartamukkal egyszerűen lenyűgözőek. Megbízható partner a kertészkedésben, az eszközök kellemes, hátkímélő munkát és kiváló eredményt biztosítanak.

A talajműveléshez szükséges eszközök mellett a GARDENA kiváló minőségű kézi szerszámokat is kínál, amelyek rövid nyelükkel tökéletesek a magaságyások és balkonládák megmunkálásához. A különféle készletek, mint például a city gardening balkon box, olyan praktikus alapeszközöket tartalmaz, amelyek különösen megkönnyítik a kertészkedés kezdetét.

Maximális rugalmasság kombirendszerrel

A GARDENA combisystem különösen jó minőségű és felhasználóbarát eszközöket jelent. A kitűnő szerszámsorozat megfelel a modern kerti szerszámok minden követelményének, és a számos lehetséges kombinációnak köszönhetően egyedülállóan praktikus.

A GARDENA combisystem nagyfokú rugalmassága lehetővé teszi a különböző kerti szerszámok különböző fogantyúkkal való kombinálását, hogy az ideális kerti szerszám mindig kéznél legyen, minden helyzethez és minden igényhez igazodjon. A GARDENA combisystem számos egyéb előnnyel is rendelkezik:

 • Különféle szerszámok, valamint fa, alumínium, teleszkópos és ergoline alumínium fogantyúk széles választéka
 • Biztonságos és lengésmentes csavarkötések
 • Optimálisan korrózióvédett fejek kiváló minőségű acélból, Duroplast bevonattal
 • Ergonomikusan kialakított fogantyúk puha alkatrészekkel a kényelmes munkavégzés érdekében

A GARDENA combisystem eszközeivel a kertészkedés kellemesen stresszmentessé és hatékonnyá válik. Különösen praktikus: A szerszámok és a fogantyúk télen helytakarékosan tárolhatóak, amíg a következő szezon elején újra használatba nem kerülnek. A combisystem kis szerszámkészlet ideális megoldás a kertészkedés kezdetén, valamint az erkélyen vagy magaságyásokon végzett munkákhoz.

Jó kertészkedést és sok sikert kívánunk!

 • GARDENA combisystem

 • GARDENA city gardening Balkonbox

 • GARDENA gyomláló

 • GARDENA combisystem