bloomling

Örömmel köszöntjük zöld kerti oázisunkban!

Szenvedélyünk a természetközpontú kertészkedés, meggyőződésünk ugyanis, hogy kizárólag a természettel való tiszteletteljes bánásmóddal teremthetünk olyan világot és jövőt, amelyben érdemes élni. A természet a barátunk, és nem az ellenségünk - ez a mottó sokkal szórakoztatóbbá is teszi a kertészkedést. Webáruházunkban minden megtalálható, amire csak szükség lehet a természettel összhangban álló kertészkedés közben.

Kínálatunkban nagyszerű kertészeti termékek, például kiváló minőségű vetőmagok, kerti szerszámok, ültetőedények, növényvédő szerek és kiegészítők találhatók meg, amelyek akár a kertben, akár a balkonon is kiválóan használhatók. Ezen kívül egyéb innovatív termékek is bővítik a kínálatot a háztartások számára a hasznos segédeszközöktől egészen a bájos dekorációkig.

  • Gondosan összeállított kínálatunkban szinte minden megtalálható, amire egy kertész szíve vágyik
  • Kiváló minőségű vetőmagokat és minőségi kertészeti termékeket kínálunk
  • Kérdéseire és kívánságaira nagy elkötelezettséggel ügyelünk
  • A kiváló szolgáltatás és a gyors szállítás számunkra magától értetődő

Filozófiánk három alappillére

Kizárólag fajtatiszta vetőmagot kínálunk

Hatalmas vetőmagkínálatunk kizárólag fajtatiszta magokból áll, amelyek alkalmasak a továbbtermesztésre. Ez azt jelenti, hogy a belőlük kifejlődő növények maguk is termékeny magokat képeznek, amelyekből vetéskor szintén új növények nőnek. Ezek a vetőmagok tehát nemcsak a színes önellátó kertek számára tökéletesek, jelentősen hozzájárulnak a biológiai sokféleség fenntartásához is.

Kizárólag tőzegmentes talajokat kínálunk

Kiváló minőségű talajok széles választékát kínáljuk a legkülönbözőbb növények és környezetek számára. Egy dolog azonban közös bennük: nem tartalmaznak tőzeget. A tőzeg kitermelése negatív hatással van az éghajlatra egyrészt a szén-dioxid felszabadulása, másrészt a tőzeg mint természetes üvegházhatású gáztároló elvesztése révén. A tőzeglápok számos növény- és állatfaj számára is fontos élőhelyet jelentenek, amelyet a tőzeg kitermelése tönkretesz. A tőzegmentes talajok így egyszerre támogatják az éghajlatvédelmet és a fajmegőrzést.

Kizárólag ökológiai műtrágyát alkalmazunk

Műtrágyáink és növényerősítőink a természettel együtt, nem pedig ellene dolgoznak. Teljesen mentesek a szintetikus kémiai összetevőktől és növényvédő szerektől, emellett 100% természetes növekedést és bőséges termést biztosítanak a növények számára. És ez nem csak a természetes ökoszisztéma fenntartásában segít, egyszerűen még jobban is fog ízleni.

Hogyan kezdődött minden...

Mint egy növény, amelyet ápolnak és gondoznak, az idő múlásával a bloomling is csak nőtt és nőtt. A bloomling egy szenvedélyes hobbikertész kezdeményezésére jött létre, aki maga is folyamatosan magas színvonalú kertészeti segédeszközöket keresett. A sok odaadásnak, valamint a kert és a háztartás szép dolgai iránti szeretetnek köszönhetően gyorsan egy színes, változatos termékkínálattal rendelkező online áruházzá nőtte ki magát. Ma már egy komplett kis csapat, aki rajong a kertészkedésért, és nagy szívvel viseltet minden ZÖLD dolog iránt. Célunk, hogy segítsünk virágba borítani a kerteket és zöld oázissá varázsolni az otthonokat.

Azért dolgozunk folyamatosan, hogy a Bloomlingot még jobbá tegyük, és nagyszerű új, innovatív termékeket kínálhassunk. Ezen kívül rengeteg hasznos tippel és trükkel, valamint megalapozott know-how-val szeretnénk megajándékozni mindenkit, amelyek tökéletes kiegészítői a nagyszerű kerti termékeknek. Így sikerül elérni, hogy a Bloomling a természetes kertészkedés és minden szenvedélyes hobbikertész paradicsoma legyen.

Jó keresgélést kívánunk!

Anna és az egész Bloomling csapata