GARDENA Kerttechnika

Profi a kertben

A GARDENA név olyan professzionális kerti szerszámokat jelent, amelyekben több millió ház- és kerttulajdonos bízik. A GARDENA a kiváló minőségű kerti szerszámok vezető gyártója Európában, termékeivel több, mint 80 országban van jelen. Kínálatunkban a GARDENA kiváló minőségű és hasznos kerti szerszámainak széles választéka található, amelyek az öntözéstől a gyepápoláson át a talajművelésig számos területet lefednek.

Vásárlás kategóriák szerint

GARDENA: 310 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Innovációval és minőséggel a globális sikerért

A GARDENA gyártó termékei a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, és nemcsak kiemelkedő minőségükkel, hanem nagyfokú felhasználóbarátságukkal és kényelmes alkalmazásukkal is lenyűgöznek. A GARDENA nagy jelentőséget tulajdonít az új, innovatív termékek és rendszermegoldások folyamatos fejlesztésének, amelyek megfelelnek az emberek aktuális igényeinek, és jelentősen megkönnyítik a munkájukat. Az innováció és a minőség a GARDENA-t piacvezetővé tették, és alapítása óta meghatározták a cég sikerét.

Kis kereskedő cégből piacvezető

A GARDENA céget 1961-ben alapították Ulmban, kerti szerszámokkal foglalkozó kiskereskedelmi vállalatként, amely néhány évtized alatt az intelligens kerti termékek egyik vezető gyártójává fejlődött. A cég történetének mérföldköve volt az Original GARDENA system 1968-as bevezetése, amely lehetővé tette az öntözőelemek hihetetlen gyors, egyetlen „kattintású” cseréjét. Ez a forradalmi rendszer lefektette az innovatív rendszermegoldások alapjait, amelyek közé tartozik például a GARDENA combisystem, a GARDENA V12 accu-system, a GARDENA sprinklersystem és a GARDENA Micro-Drip-System. Természetesen ezek a fejlesztések a cég óriási innovációs erejének is köszönhetőek, amely végül Európa piacvezetőjévé tette.

Ma már szinte mindenki világos narancssárga színben ismeri az öntözőelemeket, például a csapcsatlakozót, a csatlakozóeszközt és a tömlőcsatlakozót. Lenyűgöző dizájnjukkal és egyszerű kattintásos mechanizmusukkal ezek az alkatrészek klasszikusnak számítanak a kertészetben egész Európában. Ezen az úttörő rendszeren kívül a GARDENA számos más újítást is bemutatott az évek során:

  • 1973: Az Accu Grande gyepszegélyollóval a GARDENA bevezeti a kábelmentes munkavégzést a kertben.
  • 1975: Megjelenik a kertiollók és metszőollók innovatív termékcsaládja.
  • 1977: Megjelenik a kerti szerszámrendszer a cserélhető tartozékokkal.
  • 1985-1990: A sprinkler-system-nek és a Micro-Drip-System-nek köszönhetően a kerti öntözés automatizálttá válik.
  • 2012: A GARDENA bemutatja az első R40Li robotfűnyírót, amely a gyepápolás új korszakát nyitja meg.
  • 2016: Okossá válik a kertészkedés. A GARDENA Smart System lehetővé teszi a robotfűnyíró és az öntözőrendszer egy alkalmazással történő vezérlését.

A Bloomling -ban a piacvezető GARDENA innovatív és kiváló minőségű kerti termékeinek széles választékát találja. Az alacsony árak és a kényelmes házhozszállítás teszi teljessé a kínálatot.