Grillezők, tűztálak és tartozékok kültéri használatra

A grillezés az egyik kedvenc időtöltés nyáron. A Bloomling üzletében olyan kiváló minőségű grillsütők, tűztálak és kiegészítők, mint például grillrácsok, edények, grillkötények, és egyebek, találhatóak meg, amelyek minden baráti vagy családi grillezést fantasztikus élménnyé tesznek.

Vásárlás kategóriák szerint

Rund um den Garten / Aktuelle Themen / Alles für den Grillmeister

Grillmestereknek: 46 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Kínálatunkban minden megtalálható, ami a sikeres grillezéshez szükséges: az olyan jól ismert gyártók, mint például a Rösle, csúcskategóriás grilljei, exkluzív grillkiegészítői és útmutatói, a höfats fiatal cég sokoldalú innovatív kültéri berendezései. Széles választék és exkluzív termékek, amelyek a grillezést tiszta élvezetté teszik. Így garantált a steak, a hal és a zöldségek sikere is – a Bloomling lehetővé teszi.

Grillezők, tűztálak és kiegészítők – a Bloomling segítségével grillmesterré válhat

A Bloomling üzlete különféle grillsütők, tűztálak és grilltartozékok széles választékát kínálja. Nem csak a klasszikus faszén bogrács grillek, hanem a grillezés témakörének teljesen új értelmezései is megtalálhatók. A höfats BEER BOX tűzkosár például sokkal több, mint grillsütő. A nagyszerű tűztálak nem csak egy grill funkciót tölthetnek be, hanem biztonságos tűzrakó helyként is megállják a helyüket, amely csodálatos meleget biztosít a hűvös őszi estéken, és páratlan hangulatot varázsol a kertbe. A klasszikus tűztálak mellett a legmodernebb konstrukciók is megtalálhatóak, amelyek egyedi kialakításukkal és okos felépítésükkel lenyűgözőek. Így teljesen új élményvilágot teremthet a kertjében.

Melyik grill a megfelelő számomra? - A Bloomling segít

Erre a kérdésre nincs mindenkire érvényes válasz, hiszen ez számos olyan tényezőtől függ, amelyek személyenként nagyon eltérőek lehetnek.

Kínálatunkban a következő grillek találhatóak meg:

  • Faszén grillek és -gömb grillek
  • Kompakt faszén grillek erkélyre és útközbenre
  • Tűzhelyek innovatív grill funkcióval
  • Tűztálak

Maximális grillkomfortra vágyik, és nem akarja nélkülözni a szénfüst különleges ízét? Akkor a Rösle exkluzívan felszerelt faszén grilljei az Ön számára megfelelőek. Nem csak grillezésre, hanem romantikus tűzrakó helyre is vágyik? Ebben az esetben ajánljuk figyelmébe a neves Esschert Design termékeket. Ha teljesen új szemszögből szeretné megtapasztalni a grillezést, ajánljuk a bajor höfats gyártó innovatív termékeit. Ezekkel az univerzális eszközökkel teljes mértékben élvezheti a szabadtéri szezont, és valóra is válthatja álmát a szabadtéri grillkonyháról.

Kis erkélyekre és útközbeni használatra is megtalálható a megfelelő grillfelszerelés. A kompakt grillsütők alig foglalnak helyet, és kis súlyuknak köszönhetően gyorsan elpakolhatóak, ha kirándulni indul a barátokkal. És ami a legjobb benne: Mindegy, melyik grillsütőt választja, kényelmesen házhoz szállítjuk. Ezután már csak ki kell csomagolni, összeszerelni és elkezdeni a grillezést!

Megfelelő grillezési kellékekkel a tökéletes steakért

Természetesen nem csak a megfelelő grillsütőt ajánljuk kertjébe, teraszára vagy erkélyére, hanem minőségi grilltartozékokat is. Legyen szó grillrácsokról, grillező edényről vagy grillkötényekről, a Bloomling mindent kínál, ami a sikeres grillezéshez szükséges.