Egzotikus magok

Az egzotikus növényekkel egészen különleges akcentusokat állíthat be kertjében, és páratlan hangulatot teremthet. Az egzotikus növények az idegen országok hangulatát viszik kertjébe, és nagyszerű változást jelentenek a megszokottakhoz képest. A Bloomling üzletében különféle egzotikus magvak széles választéka található kertbe, teraszra és erkélyre egyaránt, amelyek tökéletesek azok számára, akik valami különlegeset szeretnének.

Vásárlás kategóriák szerint

Egzotikumok a világ minden tájáról: 153 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Különleges növények a különleges kertért

Nem kérdés, hogy a virágzó kert mindig elbűvölően szép. A buja zöld növények és a pompás virágok egyedülálló látványt nyújtanak és örömmel töltik meg a lelket. Az egzotikus növényekkel páratlan hangulatot kölcsönözhet kertjének, és egészen különleges zöld oázissá varázsolhatja azt.

Ne féljen az egzotikus növényektől

Sokan ódzkodnak az egzotikus fajok termesztésétől, mivel ezeket nagyon igényesnek, bonyolultnak és gyakran a közép-európai klímának nem megfelelőnek tartják. Pedig nincs ok arra, hogy ne merjenek egzotikus fajokat termeszteni. A termesztés sikere végső soron nagymértékben a helyes gondozástól és az egyedi körülményeknek megfelelő növények kiválasztásától függ. A magról való saját növénytermesztésnek megvan az az előnye is, hogy az egzotikus növények már az elején hozzászoknak a helyükhöz, ami a már kifejlett növényeknél sokszor nehézkes lenne.

Ahhoz, hogy a termesztés sikeres legyen, tájékozódni szükséges az egyénileg eltérő termesztési utasításokról, és a későbbiekben azok pontos betartása rendkívül fontos. Az egzotikuság nem mindig jelent igényességet, éppen ellenkezőleg. Vannak olyan könnyen kezelhető egzotikus növények is, amelyek nem igényelnek több figyelmet, mint a népszerű őshonos növények. Éppen ezért: merje vállalni és varázsolja el kertjét és otthonát az egzotikus növények egyedi varázsával!

Egzotikumok a kertben, teraszon és erkélyen a(z) Bloomling üzletéből

A Bloomling kínálatában különféle egzotikus magvak széles választéka található meg bel- és kültérre, szabadföldbe, ágyásokba, cserepekbe és ládákba. Így számtalan lehetőség kínálkozik ezen szokatlan növények beszerzésére, amelyek garantáltan felkeltik majd mindenki figyelmét.