Sonnenglas termékek

Egy liter napfény, számtalan lehetőség

A Sonnenglas egyesíti a zöld csúcstechnológiát a nosztalgikus retro dizájnnal és a társadalmi felelősségvállalással. Az eredmény egy egyedülálló termék, amely nemcsak örömet okoz az embereknek, hanem segít is nekik és védi a környezetet. A napfény sokkal több, mint szép dekoráció, hiszen kerti lámpaként, szolárlámpásként és világító társként is használhatóak szinte bármely szabadtéri tevékenység során

Sonnenglas: 4 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Kreativitás korlátok nélkül

A Sonnenglas termékek tetszés szerint testre szabhatóak és bármivel megtölthetőek. Szárított gyümölccsel, homokkal, kagylóval... A kreativitásnak nincsenek határai, személyes ízlése szerint alakítsa ki.

Nappal tölt, éjjel világít

A Sonnenglas LED-ek , illetve a szolár napmodul a fedélben található, amely napközben tölti a LED-eket. Annak érdekében, hogy éjszaka világítson, nappal a napfényre kell helyezni, hogy a beépített akkumulátor feltölthessen.

Éjszaka egyszerűen bekapcsolhatja a mágneses kapcsolóval , és világítani fog! A négy integrált LED csodálatosan lágy fényt biztosít, amely nem csak páratlan hangulatot teremt, de még az olvasáshoz is elég erős.

A története

Első pillantásra szép és okos dekorációs elemnek tűnhet, de valójában sokkal több ennél. Eredetileg úgy fejlesztették ki, hogy teljes fényforrást biztosítson azoknak az embereknek, akiknek nincs elektromos áram hozzáférése. A Sonnenglas-t Dél-Afrikában gyártják valódi fair trade termékként, és mára több, mint 65 teljes munkaidős állást teremtett a korábban munkanélküli férfiak és nők számára Sowetoból és Alexandrából. Javarészt igényes kézi munkával gyártják, ami kivételes minőséget és hosszú élettartamot garantál.

Időközben a Sonnenglas nem csak Dél-Afrikában vált kultikus tárggyá. Nem csoda, hiszen energiát spórol, fényt ad és dél-afrikai életörömet visz a kertekbe.