Segítség a gyomok ellen

Nem minden kívánatos, ami a kertben nő... Számos módszer létezik a hívatlan növényektől való megszabadulásra. A Bloomling segítségével egy hozzáértő partner áll az Ön oldalán, aki segít abban, hogy kertje gyommentes legyen.

Gyomlaló eszközök: 33 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Bloomling segít gyommentesen tartani a kertet

A zöldségek között bukkan fel és a virágok között kukucskál ki: a gyomok nem véletlenszerűen nőnek a kertben, hanem ott, ahol megfelelő körülményeket találnak - akárcsak a zöldségnövények és a virágok. Így az is előfordulhat, hogy a gyomok minden tápanyagot elszívnak a talajból, ami a növényeknek hiányzni fog. Az eredmény: a növények alultápláltak lesznek, és legrosszabb esetben elhalnak. Ezért is olyan fontos, hogy a gyomok eltávolítsra kerüljenek.

A Bloomling számos különböző módszert kínál a gyomok kertből való elűzésére, ezáltal a kert szép és gondozott alakjának fenntartására.

Gyommegelőzés

A kert kialakításával és a növények kiválasztásával hatékonyan megelőzheti a gyomokat.

 • Telepítsen talajtakarókat. Ezek fényhiányt biztosítanak a talajnak, így a gyomok eleve nem tudnak növekedni.
 • Takarja le a nyílt területeket. A szalma, a kéregmulcs és egyebek szintén fényhiányt biztosítanak, és így megakadályozzák a gyomok növekedését
 • Fektessen le gyomgátló gyapjút. Az ültetés előtt takarja le vele az ágyást és vágja keresztbe azokon a helyeken, ahová a növényeket ültetni szeretné. A növények elültetése után a kéregmulccsal vagy szalmával is letakarhatja.

  Gyomirtás

  Ha már megjelentek a gyomok, gyorsan és hatékonyan kell megszabadulni tőlük. Ennek alapvetően két módja van:

 • Mechanikus: Gyomkésekkel, gyomgereblyékkel és gyomláló ujjakkal hatékonyan távolíthatóak el a gyomok a gyepről, ágyásokról és utakról. Ezeknek az eszközöknek a speciális kialakítása minimálisra csökkenti a munkabeli terhelést.
 • Kémiai: A "kémiai" itt természetesen biológiai-ökológiai módszereket jelenti, például a tisztán növényi ecetsavból készült szereket. Ezek kifejezetten a gyomok ellen hatnak anélkül, hogy megtámadnák és károsítanák a növényeket.

  Online shopunkban különböző eszközök és gyomirtók széles választékát találja. Ezeket gyorsan és kényelmesen, közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk, és szívesen adunk tanácsot bármilyen kérdésben.