Kerti öntözők

Megfelelő öntözés és permetezés a virágzó álomkertért

Míg az egyes növényeknek az eső is elegendő, mások lényegesen több vizet igényelnek. Az öntözés – akár klasszikus módon kerti tömlővel, akár modern öntözőrendszerrel is történhet. Bárhogyan is dönt, A Bloomling a megfelelő partner az Ön számára, hiszen a különféle öntözési lehetőségek széles választékát kínálja.

Vásárlás kategóriák szerint

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Öntözők: 384 termék

  Szűrő

  Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

  A dúsan növekvő növények számára elengedhetetlen a megfelelő öntözés

  Ahhoz, hogy a növények egészségesen és erőteljesen növekedjenek, elegendő vízre van szükségük. Míg egyes fajok megelégednek az esőnek, másoknak lényegesen több vízre van szükségük. Különösen a meleg nyári hónapokban nem csak az embereknek kell sokat inni, hanem a növényeket is rendszeresen öntözni. Ez vonatkozik a kerti- és a szobanövényekre egyaránt. Webáruházunkban különféle innovatív megoldásokat talál növényei öntözésére, amelyek optimálisan igazíthatók az igényekhez.

  A klasszikus kerti tömlő

  Az öntözőkanna mellett a kerti tömlő a kerti öntözés abszolút klasszikusa. Gyorsan kéznél van, és a különféle tartozékoknak köszönhetően ideális a különféle növények vízzel való ellátására. A neves Gardena gyártó innovatív klick-rendszere különösen hatékonynak bizonyult. A tartós és megbízható minőségi csatlakozásoknak köszönhetően ezt a rendszert már több, mint 50 éve sikerrel alkalmazzák számtalan kertben. A különböző tartozékok sokféle felhasználást tesznek lehetővé, segítségóükkel a rendszer tökéletesen az Ön igényeihez igazítható.

  Sprinkler rendszer

  Az öntözőrendszerek automatikusan működnek, így sok munkát takarítanak meg. Különösen a gyepöntözés területén bizonyulnak fontosnak, ahol minden erőfeszítés nélkül erős és buja zöld gyepet biztosítanak. Az öntözés ideje és intenzitása egyénileg beállítható, így nem kell mást tenni, mint hátradőlni, pihenni és élvezni a kertet.

  A Gardena Micro-Drip rendszer

  Ezzel az innovatív öntözőrendszerrel egy csepegtetőcsövet fektetnek a föld alá, így a gyökerek mindig egyenletesen kapnak vizet. Ez a finoman adagolt öntözés ideális pázsitokhoz és szegélyekhez.

  Öntözés a nyaralás során

  Ki ne ismerné a helyzetet: Ön nyaralni megy, és kétségbeesetten keres valakit, aki ez idő alatt átveszi a növényeinek az öntözését. A fárasztó keresgélés most véget ért, hiszen az innovatív és egyszerű rendszerek megbízhatóan ellátják a növényeket elegendő vízzel, miközben Ön gondtalanul élvezheti a nyaralást.

  A Bloomling kínálatában különféle öntözőrendszerek széles választéka található meg a legkülönfélébb igények kielégítésére, a klasszikus kerti tömlőktől a Micro-Drip rendszereken át az egyéb öntözőrendszerekig. A kiváló online kiszolgálás, valamint a gyors és kényelmes, a közvetlenül az otthonába való szállítás pedig teljessé teszi a vásárlási élményt webáruházunkban.