Kerti bútorok a pihenéshez

A megfelelő kerti bútor a tökéletes nyárhoz

Hol lehet szebb a nyár, mint a kertben? A Bloomling kínálatának nagyszerű kerti bútoraival teljes mértékben élvezheti a meleg évszakot. Függőágyak és -székek , kerti padok és kerti székek pihenésre csábítanak, és igazán hangulatossá varázsolják a kertjet.

Vásárlás kategóriák szerint

Rund um den Garten / Gartenmöbel

Kerti bútorok: 71 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Bloomling kertjét a jólét oázisává változtatja

Amikor virágzik és életre kel a kert, mindenkit varázslatosan vonz. A gyönyörű virágok és a buja zöld növényzet páratlan látványa, a virágok csodálatos illata, a méhek és egyéb kertlakók lágy zümmögése és talán a finom szellő kellemesen frissítő érintése - aligha lehetne szebb és jobb dolog, mint a kertben időzni.

Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse a nyarat a kertben, a teraszon vagy az erkélyen, a megfelelő kerti bútorokra is szükség van. Kínálatunkban remek kerti bútorok széles választékó található meg, amelyekkel mesésen rendezhető be a kert, a terasz és az erkély. Ülőgarnitúrák, asztalok, padok, székek, zsámolyok, függőágyak és egyebek sorakoznak, így kertjét pontosan személyes elképzelései szerint alakíthatja ki. Ezen kívül minőségi munkaasztalaok közül is lehet válogatni, amelyek számos kertészeti munkát nagyban megkönnyítenek. Így garantáltan minden célra megtalálja a megfelelő kerti bútort.

A megfelelő kerti bútor kültéri nappalijába

A megfelelő kerti bútorokkal nyáron kiköltöztetheti nappaliját, és élvezheti a legszebb órákat a szabadban. A barátokkal és családdal együtt ülni a kertben, a teraszon és az erkélyen külön öröm a meleg évszakban. Ahhoz, hogy mindezt optimálisan lehessen használni és igazán élvezni, természetesen az is fontos, hogy a tökéletesen illeszkedő kerti bútorok kerüljenek kiválasztásra. Webáruházunkban különféle kerti bútorok széles választéka található meg, hogy garantáltan megtalálja a körülményeinek és igényeinek leginkább megfelelőt.

 • kerti bútor garnitúrák
 • kerti asztalok
 • kerti székek
 • kerti padok
 • hokedlik
 • függőágyak
 • függőszék
 • grill asztalok
 • növényasztalok
 • kerti polcok

Ezek a munkán kívül pihenésre, grillezésre, bulizásra is alkalmasak. Nagyszerű növényasztalaink kényelmes, ergonomikus munkamagasságot kínálva könnyítik meg a kertészkedést. Ez még szórakoztatóbbá teszi a kertészkedést, és még a hátat is védi.

A megfelelő stílus minden ízléshez és kerthez

A Bloomling üzletében kerti bútorokat, teraszbútorokat és Lounge bútorokat talál a legkülönfélébb stílusokban, és minden ízlésnek megfelelőt. A bútorok terén megtalálható a klasszikus design és a modern megjelenés is. A vonzó retro kerti és teraszbútorok is különösen szépek. Ezekkel különleges hangulatot kölcsönözhet kültéri területének, és otthonát stílusosan a béke oázisává varázsolhatja. De ez még nem minden! Mit szólna például egy hangulatos, mediterrán stílusú függőágyhoz? Igazi mediterrán érzést is vihet kertjébe, teraszába vagy erkélyébe, és az árnyékban egy jó könyv és egy pohár bor társaságában élvezheti azt.

Természetesen nem csak a design, a minősége is megfelelő a kerti bútoroknak. Az olyan kiváló minőségű anyagok, mint a természetes fa és a kifogástalan kidolgozás gondoskodnak a tartósságról.

A(z) Bloomling tökéletes bútorokat kínál minden kültéri területhez

Új kerti bútor kiválasztásakor a következő szempontokat érdemes figyelembe venni. Ezek segítségével megtalálhatja a tökéletes kültéri padot, széket és asztalt.

 • Fontolja meg, mennyi hely áll rendelkezésre a teraszbútoroknak.
 • Gondolja át, melyik szín illik legjobban kültéri teréhez.
 • Kérdezze meg magadtól, hogy a teraszbútoroknak időjárásállónak kell-e lennie.

Ezek a megfontolások nagy segítséget jelenthetnek a megfelelő kerti bútor kiválasztásánál, mert már jelentősen leszűkíti a szóba kerülő bútorok választékát. Ezután már csak az Ön személyes ízlésén múlik, hogy végül mit is választ.