Ecofurn kerti bútorok

Nordic Design 100% from Nature

Az EcoFurn gyártó egyedi termékei egyszerűségükkel nyűgöznek le, különleges jelleget kölcsönözve nekik,a természettel abszolút harmóniában. Pontosan ez az egyszerűség teszi az EcoFurn bútorokat olyan vonzóvá. Akár beltéren, akár kültéren, az Észtországban és Finnországban készült EcoFurn székekkel és asztalokkal bárhol különlegesen rendezheti be az adott teret, és vihet bele természetességet és skandináv stílust.

Vásárlás kategóriák szerint

Ecofurn: 20 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A természet áll a középpontban

Az EcoFurn termékek teret adnak a legfontosabbnak - a természetnek. Természetes fából készülnek, ezért páratlan melegséget sugároznak, ami rendkívüli varázslatossá teszi őket beltéren és kültéren egyaránt. A kenderköteles speciális összeszerelés jelentősen hozzájárul a bútorok nagyszerű megjelenéséhez és nagy rugalmasságukat is biztosítja. Azaz lehetővé teszi a székek súlyának optimális elosztását még egyenetlen felületeken is. Ha pedig nem használja a bútort, a helytakarékosság érdekében összehajthatóak és elrakhatóak. Tehát nem csak a design meggyőző, hanem a funkcionalitás is.

Egyedülálló ülésélmény kültéren és beltéren egyaránt

Egyedülálló gyártásuknak és összeszerelésüknek köszönhetően az EcoFurn székek páratlanul kényelmes ülésélményt kínálnak. A két állítható üléspozíció - függőleges vagy pihentető - lehetővé teszi, hogy a székek optimálisan az egyéni igényekhez legyenek igazítva. A rendelkezésre álló különböző fafajtáknak és színeknek köszönhetően számos vizuális variáció is elérhető. Tökéletesen hozzáigazíthatóak a székek és az asztalok a személyes elképzelésekhez, így könnyedén megteremthető a tökéletes nyugalom oázisa bel- és kültéren egyaránt.

A Bloomling üzletében a finn Ecofurn gyártó egyedi székei és asztalai találhatóak meg különböző kivitelben és színben. Alacsony árak, nagyszerű kiszolgálás és gyors és kényelmes szállítás, egyenesen az Ön házához, a jellemző, aamely tökéletesen teljes vásárlási élményt kínál üzletünkben.