Virágcserepek és virágtartók

Beltéri és terasz növényekhez

A Bloomling cserepek és növénytartók széles választékát kínálja, amelyek éppoly szépek, mint praktikusak. A virágokat és zöld növényeket a legjobb színben mutatják be. Akár beltérre, akár kültérre, kertbe vagy erkélyre, a választék szinte semmi kívánnivalót nem hagy maga után.

Vásárlás kategóriák szerint

Cserepek és tartók: 575 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Termesztőtálak, növénytáskák és egyebek - minden a sikeres termesztéshez

Nem kérdés, a kertészkedés szórakoztató. De a megfelelő felszereléssel még szórakoztatóbb! Ami nemcsak praktikus, hanem kiváló minőségének köszönhetően a munkát is megkönnyíti. Ha például saját gyümölcsöt és zöldséget szeretne termeszteni, akkor a megfelelő termesztőeszközökre is szüksége van. Ide tartoznak a termesztő edények, termesztő tálcák és -asztalok, amelyek tökéletes környezetet biztosítanak a zsenge palánták számára. Kínálatunk modelljei nemcsak praktikusak, de nagyszerűen is néznek ki. A megfelelő alátétek optimális öntözését biztosítanak, megakadályozzák a gyökérrothadást és a csúnya vízfoltok kialakulását.

A növénytáskák ideálisak a gyümölcs- és zöldségtermesztéshez kiskertekben és erkélyeken. Mivel könnyen szállíthatóak, különösen praktikusak. Speciális szöveteik erős gyökérnövekedést és egészséges növényeket biztosítanak.

A különböző növénytartók szinte minden színben, formában és méretben elérhetőek.

A cserepek az igazi klasszikusok a növénytartók között, amelyek számtalan különböző méretben, kivitelben és anyagból állnak rendelkezésre. A különböző modellek széles választékába tartoznak a Burgon & Ball gyártó kiváló minőségű cserépedényeitől a dán elho gyártó újrahasznosított műanyagból készült innovatív és törhetetlen modelljéig rengeteg minden.

Akár beltéren, akár kültéren, a függő virágcserepek különösen jól mutatnak. Tökéletesek a kis virágos díszítések kialakításához éskisebb sarkok kizöldítéséhez.

A balkonládák ideálisak az erkélykorlátok zöldítésére és az erkély kis kertté varázsolására. Ugyanúgy alkalmasak virágok számára, mint saját gyümölcs- és zöldségtermesztésre.

Vagy mit szólna egy növénykosárhoz? Egy ilyen kosár különösen szép alternatívája a klasszikus cserepeknek, és nagyszerűen vonzza a tekintetet bel- és kültéren egyaránt.

Bárhogyan is dönt, a Bloomling mindig hozzáértő partnerként áll az Ön oldalán.