Blumat Öntözőrendszerek

Az osztrák Blumat márka kiváló minőségű és innovatív rendszereket kínál a szoba- és balkonnövények, valamint kisebb ágyás növényeinek öntözésére. A Blumat Classic, a Blumat Easy és a Blumat csepegtető rendszer automatikusan ellátja a növényeket a megfelelő mennyiségű vízzel – mindezt áram nélkül teszi. Ily módon a Blumat nemcsak időt és munkát takarít meg, vizet is spórol. Akár csak a nyaralás alatt, vagy akár egész szezonban, a Blumat öntözőrendszere gondoskodik a növényekről.

Vásárlás kategóriák szerint

Blumat: 27 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az innovatív Blumat öntözőrendszer minden hobbikertész és növénykedvelő számára megkönnyebbülést jelent, hiszen gondoskodik a fárasztó öntözésről. Ennek az egyedülálló rendszernek az előnyei nyilvánvalóak:

  • A kannával vagy tömlővel végzett unalmas öntözés a múlté
  • A növények pontosan annyi vizet kapnak, amennyire szükségük van
  • Nincs szükségtelen vízpazarlás

A számos rendelkezésre álló tartozéknak köszönhetően a Blumat öntözőrendszer pontosan az egyéni igényekhez igazítható.

A Blumat Digital egy rendkívül különleges eszköz azon hobbikertészek számára, akik csak a legjobbal elégedettek. Egy gombnyomással megmutatja, hogy a növényeknek éppen mennyi vízre van szükségük. A Blumat Digital egy professzionális nedvességérzékelő segítségével határozza meg a növény gyökereinek pontos szívóerejét. Ez a hasznos segítő ezekből az adatokból kiszámolja az egyedi vízszükségletet, és ennek alpján ellátja a növényeket az éppen szükséges vízmennyiséggel.

A Blumat öntözőrendszer sokrétűen használható, megbízhatóan látja el a fontos és fárasztó munkákat a kertben, a teraszon, az erkélyen és a lakásban egyaránt