Aries Umweltprodukte kínálatunkban

Bio kerti szórakozás kicsiknek és nagyoknak

Az Aries márka a legmagasabb minőségű ökológiai kerti és háztartási termékeket jelenti - 1988 óta. Kínálatunkban az Aries hasznos, szép és jól bevált termékeinek széles választéka található meg, amelyek nemcsak a felnőtt kertészek számára jelentenek szórakozást, hanem kicsiknek is. Vidéki kertekbe éppúgy alkalmasak, mint a városi kertekbe.

Vásárlás kategóriák szerint

Aries Umweltprodukte: 12 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Aries - kis társaság nagy ökológiai lelkiismerettel

Az ARIES Umweltprodukte® családi vállalkozást 1988-ban alapították Brémában. Kezdetben a termékcsalád csak kevés, de kiváló, kártevők elleni védekezésre szolgáló ökológiai termékekből állt. Ez azonban hamarosan kibővült a kertben és a háztartásban hasznos kiegészítőkkel. Természetesen ezek a termékek is ökológiaiak, fenntarthatóak és környezetbarátak.

A márka kínálata manapság is folyamatosan bővül. A vállalat szoros együttműködésre támaszkodik vásárlóival a bio nagy- és kiskereskedelemben, hogy a válogatott nyersanyagok felhasználásával egyedi, igény szerinti és ökológiai termékeket hozzon létre, amelyek teljes mértékben tiszteletben tartják a környezetet.

Az Aries 2016 óta a Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) tagja. Ez az egyesület elkötelezett a bio ágazat erős jövője mellett, a fenntarthatóság és az ökológiai lelkiismeret mellett.

Aries Ökológiailag értékek a Bloomling üzletében

Webáruházunkban az ARIES Umweltprodukten®® jól összeválogatott termékeinek széles választéka található meg.
A márka kínálata a következőképpen alakul:

  • ARIES Umweltprodukte®: rovarriasztó- és rovarirtó szerek, praktikus háztartási segédeszközök, valamint természetes illóolajok és bio-pasztillák
  • Aries Outdoor: megbízható és ökológiailag minősített termékek szúnyogok, kullancsok és egyéb csípő rovarok ellen az egész család számára.
  • Aries Bio kert: homeopátiás elixírek, műtrágyák és növényerősítők, bio vetőmag termékek városi- és gerillakertészeknek, valamint Bioland minőségű madáreledelek
  • Aries Bio kozmetikum: természetes méhviasz és értékes növényi kivonat alapú biokozmetikai termékek 100%-ban bio minőségben és mesterséges adalékanyagok nélkül

Az Aries termékcsalád tehát a hasznos és praktikus termékek széles skáláját öleli fel első osztályú bio minőségben vidéki és városi hobbikertészek számára.