Hands on Veggies termékek

Innovatív vegán natúrkozmetikumok a kertből

A Hands on Veggies márkával a kert beköltözik a fürdőszobába! A gyártó egyedülálló termékei innovatív és természetes összetevőkből készülnek, a zöldségek legjobbjaival kényeztetik a bőrt és a hajat. Ez rendkívül hatékony, hiszen a zöldségek tele vannak értékes tápanyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal, amelyek sugárzó bőrt és erős hajat biztosítanak. És mi lehetne jobb kozmetikum a szenvedélyes kertészkedőknek, mint az, ami egyenesen a kertből származik?

Hands on Veggies: 7 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Innovatív natúrkozmetikumok zöldségekből származó tápanyagokkal

A Hands on Veggies márka a zöldségek természetes összetevőiből állít elő kiemelkedő minőségű biokozmetikai termékeket . Az egyes termékek, mint például a tusfürdő, testhab és hajsampon értékes tápanyagokat és vitaminokat tartalmaznak különféle zöldségekből. Mivel a természetes összetevőket részben biofermentációval nyerik, az értékes hatóanyagok palettája még nagyobb, mint a hagyományos módon előállított termékekben. A Hands on Veggies termékek különösen intenzíven ápolják a bőrt és a hajat – és teljesen természetesen.

A termékeket mesterséges adalékanyagok nélkül tartósítják. A speciálisan kifejlesztett, többlépcsős tartósítási eljárás teljesen természetes módon teszi tartóssá a termékeket. A felhasznált fermentált anyagok nemcsak a tusfürdő és egyebek tartósságát biztosítják, hanem még ápolóbbá is teszik azokat. A Hands on Veggies termékek továbbá megfelelnek a következő kritériumoknak:

  • Vegánok
  • Állatkísérlet-mentesek
  • Természetes módon biofermentációval tartósítottak
  • Az ECOGEA bio minősítéssel rendelkeznek
  • Fenntarthatóság a tartalmon túlmutatóan

Ha a címkén az áll, hogy bio, akkor az nem csak a belül, hanem kívül is megtalálható – legalábbis a Hands on Veggies innovatív termékeknél. Itt következetesen érvényesül a fenntarthatóság filozófiája, ezért a csomagolás is környezetbarát anyagból készül. Azaz a csomagolás egy cukornádhulladékból készült bio alapú műanyag, amely rengeteg CO2-kibocsátást spórol meg a gyártás során, és 100%-ban újrahasznosítható.

A(z) Bloomling üzletében a Hands on Veggies márka innovatív termékeinek széles választékát található meg. Élvezze a nagyszerű kiszolgálást, a gyors és kényelmes szállítást, amely közvetlenül az otthonáig vezet.