Feel Green Pflanzy "Törpe banán"

Musa velutina

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Kis ajándék kirobbanó öröm - nevelgessen pink törpe banánt. Igényes gondozást követel, ami roppant szórakoztató is egyben.

Ez a törpe banán valójában Thaiföldön őshonos, de konténernövényként hazánkban is könnyen termeszthető. Csíráztatáskor nem kell mást tenni, mint 20°C feletti hőmérsékletet biztosítani. Körülbelül 4-8 hét múlva jelennek majd meg az első zöld hajtások.

  • A Pflanzy dobozka magot és speciális növekedési granulátumot is tartalmaz.

Ültetési útmutató:
Óvatosan szedje le a fedelet, vegye ki a magot a zacskóból, és tegye egy pohár langyos vízbe 24 órára. Ezután nyomja a magot körülbelül 1 cm mélyen a granulátumba és óvatosan öntözze meg kb. 30 ml vízzel.
Helyezze világos, meleg helyre. Csírázásig mérsékelten öntözze (3 naponta kb. 20 ml). Ügyeljen arra, hogy a granulátum ne száradjon ki, de pangó vízben se álljon. Fedje le egy pohárral, naponta körülbelül 1 órára vegye le a poharat, hogy a növény friss levegőhöz jusson.
Körülbelül 2-4 hét múlva indul növekedésnek a növény. Továbbra is mérsékelt öntözést kíván. Kb. 4-8 hét múlva jelennek meg az első zöld hajtások.

Amint a növény túl nagyra nő, óvatosan távolítsa el a dobozból a növénnyel együtt a komposztálható pohárkát, és ültesse át egy nagyobb virágcserépbe.

Tárolás:
Száraz helyen tárolva 2 évig eltartható.

A design és a fenntarthatóság különösen fontos. A dobozka kiváló minőségű égerfából készült, és a Feel Green „Ready to grow” koncepciója szerint töltött. Biológiailag lebomló ültetőpohárral felszerelt, ami garantálja, hogy a növény könnyen átültethető, a fa pedig problémamentesen újrahasznosítható. Az ültetőpohár egy idő után komposztálódik, és értékes műtrágyává válik a növekvő növény számára. Maga a doboz újra felhasználható például tolltartóként. Remek ajándék is lehet.

Márkák: Feel Green
Anyag: Fa
További információk

Anyaga:
Égerfa (származási hely: Ausztria), Bio Top papír (fehér)

Mérete:
10 x 7 cm

Súlya:
0,15 kg

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Feel Green Pflanzy "Törpe banán"

1 vásárlói vélemény más nyelven

1,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (100%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Pflanzy "Törpe banán"" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder