Burgon & Ball termékek

Kiváló minőségű kerti szerszámok szenvedélyes hobbikertészeknek

A brit Burgon & Ball cég a kiemelkedően jó minőségű kerti szerszámokat képviseli, amelyek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, és a legjobbak közé tartoznak a piacon.

Vásárlás kategóriák szerint

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Burgon & Ball: 280 termék

  Szűrő

  Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

  Burgon & Ball – nagy hagyományokkal rendelkező brit cég

  A Burgon & Ball cég története 1730-ig nyúlik vissza, és így közel 300 évet ölel fel. A sheffieldi székhelyű vállalat már a 19. század közepén évente 300 000 ollót gyártott. Sikerének titka: az akkoriban megszokott vas helyett a legjobb öntött acélt használták a pengékhez.

  A 19. század vége felé a vállalat megkezdte termékeinek Dél-Amerikába történő exportját, és ezzel óriási ugrást tett a nemzetközivé válás felé. Az 1920-as években a metszőolló gyártása először haladta meg a juhnyíráshoz használt ollókét. Ma a Burgon & Ball kerti szerszámokat a Királyi Kertészeti Társaság hivatalosan is jóváhagyta – nem is lehetne nagyobb megtiszteltetést kapni a kertészeti iparban.

  Minden a Burgon & Ball igényes hobbikertészei számára

  A Burgon & Ball termékcsalád ma már mindent tartalmaz, amire a professzionális igényű hobbikertészek vágynak.

  • Kerti szerszámok: A hosszú nyelű kerti szerszámok mellett a Burgon & Ball rövid nyelű és metsző szerszámokat is gyárt. Mindegyikre jellemző a kiváló anyag- és feldolgozási minőség, valamint a kivételesen szép design.
  • Kerti kiegészítők: Legyen szó öntözőkannákról, vödrökről, kosarakról, hőmérőkről, kötényekről, térdvédőkről, kesztyűkről, élelmiszertárolókról vagy akár kávésbögrékről, a Burgon & Ball számos kiegészítőt kínál kertbe és háztartásba, amelyek éppoly hasznosak, mint szépek.

  A Burgon & Ball együttműködik a jól ismert brit lakberendezővel, íróval és séffel , Sophie Conrannal is. Az együttműködés részeként létrejött kollekciók a Burgon & Ball jól ismert magas minőségével és Sophie Conran páratlan stílusával inspirálnak.

  A Bloomling üzletében a Burgon & Ball rendkívüli termékeinek széles választéka található meg, amelyek minőségükkel és dizájnjukkal bárkit lenyűgöznek. Alacsony árakon, gyorsan, kényelmes kiszállítással közvetlenül az otthonába érkeznek a megrendelt termékek.