Bee's Wrap: Műanyagmentes konyha

A műanyag fólia fenntartható alternatívája

Hogyan tudjuk úgy kitiltani a műanyagot a konyhánkból, hogy mégis biztonságosan és egészségesen csomagoljuk élelmiszereinket, hogy azok ne romoljanak meg? Sarah Kaeck, egy vermonti háromgyermekes édesanya feltette magának ezt a kérdést, és innovatív és praktikus választ talált a Bee's Wrap segítségével. Az olyan egyszerű összetevők kombinálásával, mint a pamut és a méhviasz, sikerült egy mosható, újrafelhasználható és komposztálható alternatíváját kifejlesztenie a műanyag fóliának, amely nemcsak a környezetet védi, hanem a mindennapi életet is megkönnyíti.

Bee’s Wrap: 11 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Újra felfedeztek egy elveszett hagyományt

A méhviasz különféle szövetek impregnálására való felhasználása hosszú múltra tekint vissza. A közelmúltban azonban kissé feledésbe merült – pedig számos területen számos előnnyel jár. Sarah Kaeck is felismerte ezt, és a régi tudást felhasználva egy abszolút kortárs terméket fejlesztett ki a Bee's Wrapp segítségével, amely megfelel a modern világ minden igényének.

Bee's Wrapp termékekkel a műanyag ellen a konyhában

A modern konyhában mindenhol megtalálható a műanyag. Főleg az élelmiszerek csomagolására és frissen tartására szolgáló fólia formájában szinte lehetetlen elképzelni nélküle a mindennapokat. Ez a túlzott mûanyaghasználat rendkívül káros a környezetre. A műanyagról többször felmerül a gyanú, hogy káros az egészségre. Egészségügyi szempontból vitatott anyagok, például lágyítók kerülhetnek az élelmiszerbe. Jó okunk van tehát a műanyagok használata ellen – különösen a konyhában. De mivel lehetne helyettesíteni?

Ez a kérdés Sarah Kaecket is foglalkoztatta, így végre felélesztett egy régi eljárást, és feltalált egy innovatív terméket, amellyel bárki hadat üzenhet a műanyagnak a konyhában.

A vermonti háromgyerekes anya sikerének receptje olyan egyszerű, mint amilyen hatékony: a pamut méhviasszal, bio jojobaolajjal és fagyantával történő kezelésével sikerült kifejlesztenie a műanyag fólia mosható, újrafelhasználható és fenntartható alternatíváját. Ez pedig nemcsak a környezet védelméhez járul hozzá értékesen, hanem számos egyéb előnnyel is rendelkezik:

  • A Bee's Wrap könnyen formálható, ezért sokféle ételhez illeszthető, így optimálisan becsomagolja azokat.
  • Mivel a felhasznált méhviasz és jojobaolaj antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, a Bee's Wrap különösen higiénikus módja az élelmiszerek tárolásának.
  • Az élelmiszerek melegítéssel és hűtéssel biztonságosan és higiénikusan lezárhatók a Bee's Wrap-ben.
  • Megfelelő kezelés mellett a Bee's Wrap akár egy évig újra és újra felhasználható.
  • A Bee's Wrap nagyszerű dizájnja vizuálisan kiegészíti bármely konyhát.

Webáruházunkban különböző méretű méhviasz kendők széles választéka található meg. Ezek tökéletesen és higiénikusan becsomagolják az ételt, ezért nélkülözhetetlen kellékek, különösen a szenvedélyes kertészek és a szabadtér-rajongók számára.