Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag, 500 g

Ideális főtt vagy pirított köretként

4.160 Ft

(8.320 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak )

Tartalom: 500 g

Még 8 darab raktáron

Kiszállítás október 21., kedd-ig, amennyiben vasárnap 23:59-ig rendel.

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Diós íz
  • Keleti ételekhez
  • Közvetlen napfény nélkül
  • Bio Bio

Cikkszám: BAV-ZCE0209, EAN: 8003419028513

Gyakran együtt vásárolt a Bavicchi Bio "Zöldborsó" csíráztatni való mag, 350 g termékkel

Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag, 500 g 4.160 Ft (8.320 Ft / kg)
Bavicchi Bio "Zöldborsó" csíráztatni való mag, 350 g 3.270 Ft (9.343 Ft / kg)
Teljes összeg: 7.430 Ft
Leírás

A csicseriborsó egy fontos élelmiszer az indiai és a keleti konyhában. A csírákat fogyasztás előtt meg kell főzni vagy pirítani (10-15 perc). Többek között kuszkuszos ételekhez is kiváló.

Útmutató:

  • Áztassa be a magokat körülbelül 8-10 órán keresztül.
  • Áztatás után a magokat öblítse le alaposan.
  • Oszlassa el egyenletesen a csíráztató torony emeletén, vagy tegye egy csíráztató üvegbe.
  • Öntözze naponta 2-3 alkalommal, a csírázás végéig.
  • A kész csírák hűtőben is tárolhatók, ahol egy keveset tovább növekednek.
  • A csírákat fogyasztás előtt alaposan mossa meg.
Vetés időpontja: Egész évben
Betakarítás: Néhány nappal a vetés után
Elérhető mint: Adagolt mag
Jelölések: Bio
Tulajdonságok: Bio minősítésű
Bavicchi
Kiegészítők
  • placeholder

  • placeholder

  • placeholder

  • placeholder

Kapcsolódó termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Hasonló termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés