Denk Keramik Kenyértartó edény

A kenyér optimális tárolásához

60.373 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 1 db

Kiszállítás május 14., kedd-ig

Raktáron ettől: május 13.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • CeraNatur® kerámiából
  • Természetes vászon fedő
  • Légáteresztő
  • Nedvességszabályozó
  • Átmérő: 35 cm

Cikkszám: DK-DBT, Tartalom: 1 darab, EAN: n/a

Leírás

Ez a természetes CeraNatur® kerámiából készült kenyértartó ideális megoldás a kenyér tárolásához, mivel a légáteresztő kerámia és az antibakteriális vászon kombinációjának köszönhetően a kenyér sokáig friss és ízletes marad. Mindkét anyag lehetővé teszi a levegő keringését, valamint nedvességszabályozó hatással is bír, ezáltal optimális klímát biztosítanak a kenyér tárolására. Sokáig élvezheti otthon sütött kenyerét.

  • Kiváló minőségű, bevonat nélküli CeraNatur® kerámiából
  • Természetes, nedvességszabályozó és antibakteriális Oberlausitzer vászonból készült fedő, rugós gumival
  • 100 százalékban szag- és ízsemleges
  • Hullámos alj, így megakadályozva, hogy a pékáruk közvetlenül az aljára feküdjenek fel, valamint támogatja a légáramlást is
  • Nincs páralecsapódás
  • Egyszerű, higiénikus tisztítás ecettel vagy szappanos vízzel
  • Nem vízálló
  • Németországban, kézzel készült
  • Szállítási csomag: kenyértartó edény fedővel, használati útmutató (német nyelvű)

A Német Pékek Központi Szövetsége bevonat nélküli, kerámiából készült kenyértartókat is ajánl a kenyér tárolására, mivel a kerámia nyitott pórusai felszívják a kenyérből a felesleges nedvességet, valamint szükség esetén újból kiengedik azt. A kenyér sokáig friss marad, illetve megakadályozza a penészképződést.

Emellett a kovászos kenyér esetében az alábbi tárolási időket javasolja az egyesület:

  • Búzakenyér: legfeljebb 2 napig
  • Vegyes búzából készült kenyér: 2-4 nap
  • Vegyes rozskenyér: 3-5 nap
  • Rozskenyér: 4-6 nap
  • Teljes kiőrlésű kenyér: 7-9 nap

A kenyér annál gyorsabban szárad ki, minél hidegebb és szárazabb a szobában a levegő. Ezt megelőzheti, ha kenyerét zsírpapírba vagy papírzacskóba csomagolja.

Javasoljuk, hogy rendszeresen mossa ki ecetes vízzel vagy tisztítsa meg vízzel, kefével és mosogatószerrel, majd hagyja levegőn száradni körülbelül két napig. A vászonhuzat 60°C-on mosógépben mosható (nem szárítható).

Márkák: Denk Keramik
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Denk Keramik Kenyértartó edény

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Kenyértartó edény" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder